Shockwave slimming

shockwave slimming

Criolipoliza, cunoscută și sub denumirea de procedura de înghețare a grăsimilor, și Terapia acustică cu undă de șoc, se reunesc pentru a obține o reducere mai bună și semnificativ mai rapidă a grăsimilor, în timp ce strângerea pielii este realizată. Procedura a redus semnificativ circumferința în zonele tratate și a scăzut grosimea grăsimii.

Este un tratament sigur, confortabil, eficient pentru slăbirea întregului corp.

shockwave slimming

Avantajele tehnologiei 1. Lipoliza criogenică și tehnologia combinată a undelor de șoc 2. Criolipoliza cea mai scăzută temperatură de tratare este de până la grade Celsius 4.

produse recomandate

După crioterapie, pielea de la locul tratamentului este puțin roșie sau învinețită, iar zona este tratată cu unde shockwave slimming șoc timp de aproximativ 3 minute, iar pielea revine la starea sa naturală. Tratamentul disfuncției erectile.

Ecranul poate fi pliat. Teoria de lucru a criolipolizei: Trigliceridele din grăsimi vor fi transformate în solid, în special la temperaturi scăzute. Mașina de criolipoliză utilizează o tehnologie avansată de răcire pentru a viza selectiv umflăturile de grăsime și a elimina celulele adipoase printr-un proces gradual care nu dăunează țesuturilor din jur, shockwave slimming grăsimile nedorite, atunci când celulele adipoase sunt expuse la răcire precisă, declanșează un proces de îndepărtare naturală care treptat reduce grosimea stratului de grăsime.

shockwave slimming

Iar celulele adipoase din zona tratată sunt ușor eliminate prin procesul normal de metabolism al organismului, pentru a elimina grăsimile nedorite. Mâner de criolipoliză: MărimeaMărimeaMărimea și mânerul mini cryo dublu bărbie disponibil. Terapia de lucru a undelor de șoc: O undă de șoc este definită ca o shockwave slimming cu o creștere rapidă a presiunii într-un timp foarte scurt și care are apoi o scădere treptată a presiunii cu o mică fază de presiune negativă.

Shockwave se adresează zonelor afectate care sunt sursa durerii cronice.

Body Slimming Masini

Influența undelor de shockwave slimming determină dizolvarea depozitelor de calciu și duce la o vascularizație mai bună. Efectul ulterior este ameliorarea durerii.

shockwave slimming

Disfuncția erectilă este o problemă comună pentru om. Este rău pentru sănătatea bărbaților. Mașina de undă de șoc 2 în 1 adaugă funcția de tratament ED, mașina are 7 tipuri de sfaturi, 2 transmițătoare pentru tratamentul și îngrijirea disfuncției erectile.

Avantajele undei de șoc: 1 Cel mai nou val de șoc electromagnetic 2 Piesa de mână digitală nouă shockwave slimming Noi capete pentru terapia ED 4 Noua programare inteligentă Caracteristici tehnice Shockwave: Aplicați caracteristicile undei de șoc, frecvența Hz, permiteți atingerea la 8cm subcutanat, aplicarea pe periostal și crearea căldurii, temperatura instantanee atinge 43ºC, în același timp, îmbunătățiți circulația sângelui.

Această tehnologie sa dovedit a fi eficientă în cardiologie, cu succes recent în țesuturile ischemice reversibile ale inimii. EDSW Utilizează undele de șoc extracorporeal de intensitate scăzută, concentrându-se pe vasele de sânge și încurajând neovascularizare în arborele penisului și cras.

shockwave slimming

Undele de șoc de intensitate redusă ajută la ameliorarea deficienței vasculare, o cauză frecventă a disfuncției erectile. Date tehnice.

shockwave slimming

Asevedeași